showmesuperheroes

Nimi Showmesuperheroes Syntynyt 05.05.2014 Omistaja coupie VRL-11889
Rotu Brittiläinen ratsuponi 50% Painotus Kouluratsastus Kasvattaja S. Phillips
Skp, säkä Ori, 145 cm Koulutus VaB, 90 cm Maahantuoja turjake
Rekisterinumero VH15-029-0373

Hero on virtuaalihevonen! Täyttänyt 14 vuotta 01.04.2016.

luonnekuvaus

Superhero on poni, joka kantaa nimensä luomat odotukset aina onnistuneesti. Ori on todellinen herrasmies, joka tulee toimeen kaikkien kanssa ja on mitä helpoin käsiteltävä. Ratsuna se on herkkä, energinen ja kuulu upeista liikkeistään olematta kuitenkaan liian säpäkkä nuorillekaan ratsastajille. Heron kaltaisia kultakimpaleita ei usein tule vastaan!

Hero on mukava ja oriiksi häkellyttävän helppo käsitellä. Sen orimaisuus nousee esille lähinnä ainoastaan kiimassa olevien tammojen lähettyvillä: muissa tilanteissa ori käyttäytyy aina asiallisesti. Heroa voi kotioloissa talutella pelkällä riimulla, eikä sitä hoidettaessa tarvitse välttämättä edes sitoa kiinni. Ponilla ei ole taipumus näykkiä, potkia tai huitoa kavioillaan muutenkaan, ja se väistää kohteliaasti ihmistä. Pesemisestä Hero ei juuri pidä, mutta muuten sille sopii mukisematta kaikki hoitotoimenpiteet sekä eläinlääkärin ja kengittäjän visiitit. Flegmaattiseksi ponia ei kuitenkaan pääse väittämään, sillä se rakastaa olla touhuissa mukana ja maistelee mieluusti esimerkiksi harjakorin sisällön läpi. Myös rapsuttelusta ja kumisualla hieronnasta Hero nauttii silminnähden.

Hero on aina valmis lähtemään hommiin, eikä sitä ratsastattaessa koskaan tarvitse patistaa liikkumaan. Orin satulaan istuminen on joka kerta nautinto. Poni on hyvin tasainen tapaus eikä sen hyvien ja huonojen päivien välillä ole suurtakaan eroa. Hero tekee täsmälleen sen, mitä ratsastaja pyytää - ei kuitenkaan myöskään enempää. Näin ollen ori sopii hyvin aloittelevallekin kuskille, mutta toisaalta sen lennokkaista liikkumisesta ja teknisestä osaamisesta pääsee nauttimaan vasta ratsastaja, joka osaa ratsastaa ponista liikkeen esille. Erityisesti Heron ravi on huippuluokkaa! Poni on herkkä, mutta ei kuuma, ja samalla rento olemalla laiska. Sen kanssa onnistuu aina, jos itse on riittävän tarkka ja huolellinen ratsastuksessaan.

Kisaponina Hero on yhtä mukava kuin kotonakin. Se on helppo lastata, rauhallinen kuljettaa ja hyvä käsitellä vieraissakin paikoissa. Kisaradoilla ponin askeleeseen tulee vielä ripaus lisää energiaa ja eteenpäinpyrkivyyttä, mutta villiksi se ei muutu koskaan. Hero on siis lähes kympin paketti nuorelle ratsastajalle!

sukutaulu

  i. Showmhowtotieashoe
  brp 50%
  ii. Galaxy xx
  xx
  iii.
  iie.
  ie. Seaton Sally
  nf
  iei.
  iee.
  e. Shadowdale Idris
  brp 50%
  ei. Saif al Din ox
  ox
  eii.
  eie.
  ee. Caerwys Aderyn
  wB
  eei.
  eee.

jälkeläiset

15.03.2017 brp-t. Nightwing Coup - e. High Violet - om. Kioja, VRL-13006

kisakalenteri

Hero kilpailee porrastetuissa kilpailuissa kouluratsastuksessa.

KRJ: 2415.34p, vaikeustaso 6

Hero on saavuttanut maksimitasonsa.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja - kuvat © ransu.kuvat.fi - tekstit © coupie