Huippuoreja maaseudun kätköissä

Alex oli juuri alkanut saada nimeä kenttäratsastajana Yhdysvalloissa, kun hän tapasi Emman. Emma oli englantilainen eikä missään nimessä voinut kuvitellakaan muuttavansa Atlantin toiselle puolelle rakkauden perässä, joten se oli Alex, joka parin vuoden tapailun jälkeen pakkasi matkalaukkunsa ja siirsi elämänsä pieneen kylään Länsi-Englannissa. Alkuun kaksikko oli ison ongelman edessä: Emma piti poneista ja kouluhevosista, Alex puoliverisistä kenttäratsuista, eikä yhteistä säveltä Emman vanhemmilta tyhjäksi jääneen sukutilan Knightwickin kohtalon suhteen tuntunut löytyvän. Alex arveli tehneensä elämänsä virheen, temperamenttinen Emma taas pohdiskeli useaan kertaan, tarvitsisiko hän miestä sittenkään.

Lopulta talliin alkoi kertyä kuin varkain oreja, ja kun Emma ja Alex huomasivat niille olevan kysyntää oman kylän ulkopuolellakin, he alkoivat pyörittää tilalla pienimuotoista oriasemaa. Lopulta Knightwickin kaksitoistapaikkainen talli oli täynnä paitsi niitä kenttä- ja kouluratsuja, myös este- ja valjakkohevosia monesta rodusta. Kun pariskunnan ensimmäinen lapsi Riley myöhemmin oli kasvanut ratsastusikään, ponien määrä alkoi uhkaavasti lisääntyä. Nykyään Knightwick on laajennettu kahdeksantoistapaikkaiseksi moderniksi talliksi, ja pihasta löytyy kahden kentän lisäksi pieni ratsastushallikin. Emma huolehtii hevosista kokopäiväisesti Alex valmentaessa ammatikseen, ja Riley sekä perheen kuopus Carter ovat isona apuna tilalla ja ponien kilpailutuksessa.

Knightwick on lämminhenkinen virtuaalinen oriasema, jossa hevosista pidetään hyvää huolta. Ne ovat paitsi työkavereita, myös erittäin tärkeitä perheenjäseniä. Kaikki tilan orit ovat jalostuskäytössä ulkopuolisille tammoille, ja kilpailuikäiset hevoset kilpailevat omassa painotuslajissaan aktiivisesti. Muuta toimintaa tilalla ei järjestetä, mutta vierailijat ja tammanomistajat ovat aina tervetulleita tutustumaan tilaan ja sen hevosiin.

Tervetuloa Englantiin!

coupie VRL-11889