kilkenny kingslayer

Nimi Kilkenny Kingslayer Syntynyt 11.02.2016 Skp, säkä Ori, 166 cm
Rotu Irish Sport Horse 25% ID Painotus Kenttäratsastus Omistaja coupie VRL-11889
VH-tunnus VH17-209-0013 Koulutus CIC3 Kasvattaja Kilkenny

Slayer on virtuaalihevonen! Täyttänyt 13 vuotta 01.04.2020.

luonnekuvaus

Slayer on lempinimensä ansainnut; se on voimakas, päättäväinen luonteeltaan ja aika raju liikkeissään. Siinä näkyy selvästi irlannintyöhevosveri, joka tuo oriin vahvaa kroppaa ja päämäärätietoisuutta, mutta 75 prosenttia täyttä verta tarkoittaa taas sitä, että Slayer paikka paikoin tekee ennen kuin ajattelee ja menee täysiä mieluummin kuin hiljaa. Slayer on melkoisen orimainen käsitellä, joten sen kanssa kannattaakin olla paitsi huolellinen myös hevosmiestaitoinen. Hevonen kannattaa hoitaa pesupaikalla ja pitää mielessä, että sillä on aika kevyt etupää; useammin kuin kerran Slayer on huitaissut enemmän tai vähemmän vahingossa hoitajaa etujalallaan ihan vain huitomisen ilosta. Ori osaa kertoa, jos se ei jostain pidä, joten kengittäjän tai eläinlääkärin suosikkityyppi se ei ole, mutta yleensä kuitenkin ihan asiallinen käsitellä kotioloissa. Slayer on helpohko lastattava, mutta hitusen levoton kuljetettava, ja kisapaikoilla sen kanssa pitää olla hyvin tarkkaavainen. Tilaisuuden tullen ori kyllä yrittää lähteä taluttajaltaan karkuun tai livistää jabastaan tammajahtiin.

Slayer on vahva ratsastettava ja aika perinteinen ”miesten hevonen”, jonka kanssa joutuu välillä keskustelemaan oikeasti suunnasta ja tahdista tiukastikin. Ori on hitusen jäykkä kyljistään ja hidas avuille, joten se täytyy joka ratsastuskerran alussa työstää kunnolla läpi. Hyppäämään ei kannata puolikuuron hevosen kanssa lähteä. Hyvin avuilla ollessaankin Slayer imee esteille kovaa ja pyrkii ratkaisemaan tekniset tehtävät lisäämällä vauhtia, joten ratsastajan tulee olla tilanteen tasalla ja tarpeen mukaan tiukkana pitääkseen hallinnan itsellään. Slayer on kuitenkin rohkea ja osaava hyppääjä, eikä se turhaan kieltele tai ota puomeja mukaansa, mutta esimerkiksi hyvin pienet tiet ja kolmoissarjat aiheuttavat välillä orille päänvaivaa. Maastoesteillä Slayer on varma etenijä, joka hyppää kaiken mitä sen eteen laitetaan, mutta ratsastaja ei saa jäädä uinumaan saadakseen hevosen esimerkiksi kääntymään oikealle linjalle isosta laukasta.

sukutaulu

  i. Kingsman
 
  ii. King&Kong xx
  iii. Kahlula xx
  iie. Amanda xx
  ie. Korletta
  iei. Kasper IV
  iee. Karletta
  e. Shae xx
 
  ei. Gillespie Kerwin xx
  eii. Keiran xx
  eie. Gillespie Casey xx
  ee. Shannon xx
  eei. Extraordinary xx
  eee. Sheila Do Not xx

jälkeläiset

03.06.2017 ISH-t. Walerie CO - e. Castlelyons Irish Cream - om. Amy, VRL-10961

kisakalenteri

Slayer kilpailee kenttäratsastuksessa porrastetuissa kilpailuissa. Tarkista ajankohtaiset kilpailutiedot hevosen VRL-profiilista.

KERJ: 3151.85p (vt. 7)

Slayer on saavuttanut maksimitasonsa.

päiväkirja

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja - tekstit, muokkaus © coupie - kuvat © Jim Monk, lisenssi