jas

Nimi Jas Syntynyt 05.08.2013 Skp, säkä Ori, 167 cm
Rotu Englantilainen täysiverinen Painotus Kenttäratsastus Omistaja coupie VRL-11889
VH-tunnus VH16-006-0030 Koulutus HeA, 140 cm, CIC2 Kasvattaja Elin Bergroth

Täyttänyt 10 vuotta 01.06.2020.

luonnekuvaus

sukutaulu

  i. Swedepride
  m 165 cm
  ii.
 
  iii.
  iie.
  ie.
 
  iei.
  iee.
  e. Just My Luck
  rn 168 cm
  ei.
 
  eii.
  eie.
  ee.
 
  eei.
  eee.

jälkeläiset

CAS42 xx-t. Sneaky Nancy - e. Mellrose Crime

kisakalenteri

Jas kilpailee este- ja kenttäratsastuksessa porrastetuissa kilpailuissa. Tarkista ajankohtaiset kilpailutiedot hevosen VRL-profiilista!

KERJ: 2186.7p (vt. 5)

päiväkirja

10.04.2018: Jas saapui talliin
”Mitä sä olet taas mennyt ostamaan”, tallimestarini Marie marmatti kertoessani, että olin jälleen hankkinut entisen laukkahevosen. Puolustin itseäni mainitsemalla, että kyseessä oli tällä kertaa a) ei jenkki, vaan ruotsalainen hevonen, ja b) syntisen komea ori taas yhden tamman sijaan. Marie oli edelleen epäileväinen, mutta kun uusin ostokseni Jas sitten lopulta saapui perille, hänkin joutui myöntämään, että olin tehnyt ihan hyvät kaupat. Jas tuli rekasta ulos juosten ja yritti ensi töikseen purra kädestäni palan pois, mutta kyllä kaikki näkivät, että ori oli kivarakenteinen, lihaksikas ja sillä oli muutenkin palaset kohdillaan. Nyt, kun Jas on ollut meillä pari päivää ja päässyt purkamaan energiaa, se on osoittautunut ihan asialliseksi käsitelläkin, joskin toki kuumaksi ja vireäksi nuoreksi hevoseksi. Pikkuhiljaa Jas aloittelee matkaansa kohti kenttäratsun uraa!

Jas on virtuaalihevonen! Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja - tekstit © coupie - kuvat © Kasey Mueller, lisenssi